De ondergrondse gasopslag in Norg is in de periode 1997-1998 in gebruik genomen. De locatie heeft een belangrijke functie voor de leveringszekerheid van gas in Nederland. Het gebruik van deze gasopslag verandert de komende jaren. Dit heeft effect op de omgeving. Aan de omgevingstafel gaan we samen met inwoners in gesprek over het gebruik en de toekomst van de gasopslagen.

Deelnemers omgevingstafel Norg

Aan de omgevingstafel van Norg zitten afvaardigingen van: Tijdelijke werkgroep mijnbouwschade Een, Vereniging Dorpsbelangen Langelo, Vereniging Plaatselijk Belang Een, Dorpsbelangen Nieuw Roden, Belangenvereniging De Velden, Actieve dorpsbewoner Steenbergen en Belangenvereniging Norg.

De omgevingstafel is een onderdeel van het omgevingstraject. Naast de leden van de omgevingstafel, nemen ook andere partijen deel. Lees hier meer.

Bekijk alle deelnemende partijen

Praktische informatie

Onder handige informatie en veelgestelde vragen vindt u Informatie over volumegegevens, technisch-inhoudelijke achtergrondinformatie, mijnbouwactiviteiten en toezicht, metingen en rapportages

Op de website van de gemeente Noordenveld vindt u een overzicht van de effecten van de gaswinning uit het Groningenveld en de gasopslag in Norg. Ook leest u wat u kunt doen als u schade door gaswinning heeft.

Informatie over gasopslag Norg van de RVO

Lees de verslagen:

Heeft u gevonden wat u zocht?